Over mij

Schildersbedrijf Van den Breul

SchilderSbedrijf

Van den Breul

Mijn enthousiasme voor het schildersvak heb ik meegekregen van mijn vader. Vanaf mijn dertiende ben ik meegegaan naar verschillende schilderklussen en heb dat altijd met veel plezier gedaan. Pa van den Breul heeft mij de kneepjes van het vak geleerd.

Na bijna 30 jaar als onderhoudsschilder te hebben gewerkt bij diverse bedrijven heb ik begin 2019 de stap genomen om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Ik ben werkzaam in o.a. Vleuten, De Meern, Harmelen, Breukelen, Maarssen. Eigenlijk heel provincie Utrecht, maar ook in regio Gooi en Vechtstreek.

Zijn uw wanden, plafonds, deuren, kozijnen of daklijsten weer toe aan een nieuwe schilderbeurt of heeft u gewoon behoefte aan een andere kleur? Neem dan gerust contact met mij op. Ik plan graag vrijblijvend met u een afspraak in om de werkzaamheden te bekijken. Op deze manier kan ik een goede indicatie geven voor de te verwachten kosten.

Ik zorg ervoor dat uw woning weer fris en strak eruitziet. Hierbij gebruik ik uitsluitend kwaliteitsproducten van Sikkens of Sigma.

Ik ben iemand die van aanpakken houdt en goed werk wil afleveren bij de klant.

“Ik ben pas tevreden als u dat ook bent.”

Graag tot ziens!

Frenk van den Breul

 

KWALITEITSORGANISATIE

De Betere Schilder

Schildersbedrijf Van den Breul is aangesloten bij kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder.
Op onze offertes en overeenkomsten zijn van toepassing voor consumenten de algemene consumentenvoorwaarden voor het BS-erkende schildersbedrijf en voor overige opdrachtgevers
de algemene voorwaarden zakelijke markt.

Reviews

Recente reacties

Wij hebben onlangs ons complete huis uit 1932 laten renoveren betreft het houtwerk aan de buitenkant. Frenk heeft goed en duidelijk advies gegeven, en heeft het perfect met liefde, en zichtbaar vakmanschap voorbewerkt en afgeschilderd. Wat op valt is dat Frenk pas stopt totdat het perfect is. Dit kom je nog weinig tegen. Kortom of het nu schilderwerk is voor een oud of een nieuw huis. Met dit schildersbedrijf zit je echt goed!! Ons huis staat er voor de komende jaren prachtig bij. Dit schildersbedrijf is een echte aanrader!!

Jan-Jaap Wijkhuizen

Kwaliteit en vriendelijk

Bart Teunissen

Professioneel, scherpe offerte, goede intake en vooral een aardige gast uit Vleuten. Mooi schilderwerk afgeleverd, heel strak. Uiterst behulpzaam en denkt met je mee. Flexibel als het nodig is. Administratief nette en goede afhandeling. Garantie op schilderwerk en goede kwalitatieve verf. Reageert alert op mail en vragen. Ik beveel Frenk zeker aan!

Luc Verstegen

Frenk heeft bij ons het buiten schilderwerk verzorgd. Wij hebben Frenk leren kennen als een echte vakman. Frenk levert hoge kwaliteit af. Wij zijn blij met het resultaat!

Kevin Baars

Er is keurig schilderwerk afgeleverd tegen een eerlijke prijs en een goede kwaliteit! Betrouwbaar, zeer klantvriendelijk, afspraak is afspraak. Echt top en zeker aan te bevelen!

Familie Pieters

Schildersbedrijf Van den Breul

Neem vrijblijvend contact op

Werkzaam in Vleuten, De Meern, Utrecht en omstreken

Of bel: 06-5790 9091