Over mij

Schildersbedrijf Van den Breul

SchilderSbedrijf

Van den Breul

Mijn enthousiasme voor het schildersvak heb ik meegekregen van mijn vader. Vanaf mijn dertiende ben ik meegegaan naar verschillende schilderklussen en heb dat altijd met veel plezier gedaan. Pa van den Breul heeft mij de kneepjes van het vak geleerd.

Na bijna 30 jaar als onderhoudsschilder te hebben gewerkt bij diverse bedrijven heb ik begin 2019 de stap genomen om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Ik ben werkzaam in o.a. Vleuten, De Meern, Harmelen, Breukelen, Maarssen. Eigenlijk heel provincie Utrecht, maar ook in regio Gooi en Vechtstreek.

Zijn uw wanden, plafonds, deuren, kozijnen of daklijsten weer toe aan een nieuwe schilderbeurt of heeft u gewoon behoefte aan een andere kleur? Neem dan gerust contact met mij op. Ik plan graag vrijblijvend met u een afspraak in om de werkzaamheden te bekijken. Op deze manier kan ik een goede indicatie geven voor de te verwachten kosten.

Ik zorg ervoor dat uw woning weer fris en strak eruitziet. Hierbij gebruik ik uitsluitend kwaliteitsproducten van Sikkens of Sigma.

Ik ben iemand die van aanpakken houdt en goed werk wil afleveren bij de klant.

“Ik ben pas tevreden als u dat ook bent.”

Graag tot ziens!

Frenk van den Breul

 

KWALITEITSORGANISATIE

De Betere Schilder

Schildersbedrijf Van den Breul is aangesloten bij kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder.
Op onze offertes en overeenkomsten zijn van toepassing voor consumenten de algemene consumentenvoorwaarden voor het BS-erkende schildersbedrijf en voor overige opdrachtgevers
de algemene voorwaarden zakelijke markt.

Reviews

Recente reacties

Van den Breul is op en top een vakman. Hij schildert een huis met dezelfde kwaliteit en perfectie als Rembrandt de Nachtwacht. Zijn bescheidenheid, netheid en klantvriendelijkheid sieren hem. Zijn hart zit in zijn schilderwerk. Hij schildert met passie. Alsof hij zijn eigen huis schildert! Houtrot behandelt hij kundig. Daarvoor is geen timmerman nodig. Hij biedt standaard 4 jaar garantie op zijn schilderwerk. Voor zijn werk vraagt hij een eerlijke prijs. Meerwerk wordt altijd open en vooraf besproken. Betrouwbare schilder!

Topkwaliteit schilderwerk van een vakman
Mavis, De Bilt

Wij zijn vol lof over deze schilder. Werkt zeer netjes en perfectionistisch. Alle kleine putjes worden vakkundig verwijderd, extra lagen verf aangebracht, niet zuinig met materialen, neemt alle tijd, waardoor het resultaat geweldig is en zeer duurzaam. Verflaag die er nu op zit gaat langer mee dan gemiddeld (werd ook bevestigd door andere schilder die het resultaat zag). Daarnaast zijn ze heel aardig en communiceren ze goed over de werkzaamheden.

Deze schilder levert zeer hoge kwaliteit. Een echte perfectionist!
Saartje, Vleuten

Goede ervaring met dit schilderbedrijf. Ze werken erg netjes en vakkundig en het beloofde resultaat hebben ze meer dan waar gemaakt! Kortom een erg tevreden klant.

Vakkundig
Kay, Vleuten

Secure en nette werkers en prettige mensen om in huis te hebben.

Prima
Thom, Maarssenbroek

Binnenschilderwerk laten uitvoeren door van den Breul. Echt vakwerk geleverd, met veel oog voor de details. Geen moment het gevoel gehad dat er haast was, of dat er iets afgeraffeld werd. Alles met aandacht uitgevoerd. Ook niet onbelangrijk: Fijne communicatie en alles in goed overleg tijdens het offertetraject en het schilderwerk in huis. Kortom, een aanrader!

Echt vakwerk geleverd!
KM, Vleuten

Nadat Frenk & Kit-San de buitenkant in de zomer na volle tevredenheid hadden geschilderd, hebben wij ze gevraagd om in de winter een groot deel van de binnenkant te schilderen. Met name de oude trap en alle oude deuren waren een behoorlijke pittige klus, maar zien er nu weer als nieuw uit (met de trap had ik dat verwacht, maar dat de deuren er ook weer als nieuw uit zouden komen te zien was boven verwachting). Frenk & Kit-San zijn perfectionistisch, dus ze zijn niet snel tevreden. Ze werken zeer netjes en nauwkeurig en het schilderwerk ziet er dan ook voortreffelijk uit (naast de trap en deuren, betreft dat ook de muren en plafond). Ze gebruiken kwaliteitsapparatuur/ spullen en verf. Met het perfectionisme moet je wel rekening houden dat het schilderwerk wat langer duurt, maar het resultaat is daar dan ook naar. Erg fijn, omdat het huis weer als nieuw voelt.

Het ziet er weer als nieuw uit
Arno, Vleuten

Frenk is een vakman in zijn beroep. Daarnaast is oprecht, betrouwbaar en hard werkend. De klant is koning. De prijs-kwaliteit is zeker goed. Ik beveel hem zeker aan

Geweldig schilderwerk geleverd!
Sara, Vleuten

Een vakman die werkt zoals het hoort! Schoonmaken, schuren, voorbehandelen. In meerdere lagen schilderen, tussendoor goed laten drogen. Netjes en schoon achterlaten. Garantie geven. Wij zijn heel tevreden!

Onze ervaring: 100% TOP!
Lidia, Utrecht

Klantgerichte, goede en vriendelijke dienstverlening. Mooi en goed werk is er afgeleverd.

Goed en nauwkeurig werk geleverd!
Herna, Amersfoort

Frenk is een bijzonder grondige en nette schilder. Door de gedegen aanpak duurt het wellicht wat langer dan bij andere schilders, maar het resultaat is daar ook naar. Desondanks blijven de prijzen fair. Wij zijn zo tevreden over het geleverde werk voor de buitenkant dat we hem direct hebben gevraagd om in de winter binnen te komen schilderen.

Topwerk geleverd
Arno, Vleuten

Frenk (soms samen met z’n vrouw) heeft bij ons de buitenkant vh huis incl dakgoot, kozijnen, Dakgoot/regenpijp, etc gedaan. Communicatie en samenwerking ging prima ook in Corona tijd. Huis ziet er weer prachtig uit. Er moest een stuk (versleten) regenpijp vervangen worden en dat duurde even. Het werk was al klaar maar Frenk kwam zonder problemen nog ‘s langs om dat af te maken. Erg prettig allemaal en zeer tevreden.

Prima kwaliteit schilderwerk en goede communicatie
Taco, Vleuten

Wij hebben een positieve ervaring met Het schildersbedrijf van den Breul. Op de eerste plaats levert hij vakwerk af en is hij pas tevreden als hij zijn hoge norm van kwaliteit heeft bereikt. Daarnaast is hij betrouwbaar in zijn afspraken en plezierig in de omgang.

Een betrouwbare, vakbekwame schilder, die eer in zijn werk stelt.
Siebe, Vleuten

Wij hebben onlangs ons complete huis uit 1932 laten renoveren betreft het houtwerk aan de buitenkant. Frenk heeft goed en duidelijk advies gegeven, en heeft het perfect met liefde, en zichtbaar vakmanschap voorbewerkt en afgeschilderd. Wat op valt is dat Frenk pas stopt totdat het perfect is. Dit kom je nog weinig tegen. Kortom of het nu schilderwerk is voor een oud of een nieuw huis. Met dit schildersbedrijf zit je echt goed!! Ons huis staat er voor de komende jaren prachtig bij. Dit schildersbedrijf is een echte aanrader!!

Jan-Jaap, Langbroek

Kwaliteit en vriendelijk

Bart, Vleuten

Professioneel, scherpe offerte, goede intake en vooral een aardige gast uit Vleuten. Mooi schilderwerk afgeleverd, heel strak. Uiterst behulpzaam en denkt met je mee. Flexibel als het nodig is. Administratief nette en goede afhandeling. Garantie op schilderwerk en goede kwalitatieve verf. Reageert alert op mail en vragen. Ik beveel Frenk zeker aan!

Luc, Vleuten

Frenk heeft bij ons het buiten schilderwerk verzorgd. Wij hebben Frenk leren kennen als een echte vakman. Frenk levert hoge kwaliteit af. Wij zijn blij met het resultaat!

Kevin, Vleuten

Er is keurig schilderwerk afgeleverd tegen een eerlijke prijs en een goede kwaliteit! Betrouwbaar, zeer klantvriendelijk, afspraak is afspraak. Echt top en zeker aan te bevelen!

Familie Pieters, Utrecht

Schildersbedrijf Van den Breul

Neem vrijblijvend contact op

Werkzaam in Vleuten, De Meern, Utrecht en omstreken

Of bel: 06-5790 9091