Schilderwerk

Schildersbedrijf Van den Breul

Binnenwerk

Binnenschilderwerk is voor een groot deel verfraaiing van uw interieur. Het geeft uw woning een persoonlijke en verzorgde uitstraling. Schilderwerk binnenshuis blijft gemiddeld 4 jaar mooi. Het kan zijn dat er eerder een schilderbeurt gewenst is wegens verkleuring door gebruik van haard of kachel, gebruik van kaarsen en olielampjes of roken in huis.

Buitenwerk

Buitenschilderwerk is belangrijk voor het behoud van de waarde van uw woning. Het schilderwerk geeft uw huis niet alleen een mooie uitstraling, maar beschermt ook tegen weersinvloeden zoals zon en regen. Hierbij is het van belang dat dit vakkundig gebeurt; een goede voorbereiding, gronden, kwalitatieve verf en de juiste laagdikte verf. 

Houtrotherstel

In een vierseizoenenland als Nederland, met verschillende weer-typen variërend van zonnig tot nat en van warm tot koud, krijgt hout wel wat te verduren. Houtrot is in Nederland dan ook een veel voorkomend probleem. Goed en tijdig onderhoud is dan essentieel. Gelukkig zijn de meeste schades prima te voorkomen en ook eenvoudig te herstellen.

Schilderwerk

BTW tarief

Voor woningen ouder dan 2 jaar is het BTW tarief van 9% vastgesteld. Dit tarief is enkel voor direct gerelateerde klussen aan het schilderwerk en reparaties die nodig zijn ter voorbereiding van het schilderwerk.

Het schilderen van woningen jonger dan 2 jaar oud en werkzaamheden die te ver afstaan van het schilderwerk vallen onder het 21%-tarief.

In sommige gevallen kan het daarom interessant zijn om net nog even langer te wachten. Dit geldt zowel voor koop- als voor huurwoningen.

Kijk voor meer informatie op de site van de Belastingdienst.

Tip

Winterkorting

 Tijdens de winterperiode van november t/m maart hanteren wij gereduceerde tarieven voor binnen schilderwerkzaamheden. 

Denkt u eraan om binnenshuis uw plafonds, muren, wanden, trap, kozijnen, ramen en deuren te laten opknappen? Vraag ons alvast naar de beschikbaarheid voor komende winter. Wij komen graag langs om de werkzaamheden te bekijken.

Schildersbedrijf Van den Breul

Neem vrijblijvend contact op

Werkzaam in Vleuten en omstreken

Of bel: 06-5790 9091