Binnenwerk

Schildersbedrijf Van den Breul

Van Den Breul

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk is voor een groot deel verfraaiing van uw interieur. Het geeft uw woning een persoonlijke en verzorgde uitstraling.
Schilderwerk binnenshuis blijft gemiddeld 4 jaar mooi. Het kan zijn dat er eerder een schilderbeurt gewenst is wegens verkleuring door gebruik van haard of kachel, gebruik van kaarsen en olielampjes of roken in huis.
Voor het houtwerk in huis, zoals deuren en kozijnen, adviseer ik dit eens per 7 jaar opnieuw te laten schilderen. Houtwerk dat intensiever gebruikt wordt, zoals een geschilderde trap, kan eerder nieuw onderhoud nodig hebben.

Airless spuiten
Airless spuiten is een spuitmethode voor het aanbrengen van lakken of latex waarbij deze uitsluitend onder hoge druk (>30 bar) gedoseerd op het oppervlak wordt gespoten.
In tegenstelling tot het traditioneel schilderen met kwast of roller, zal het resultaat veel egaler en strakker zijn en zit het werk er veel sneller in. Deze methode wordt bij voorkeur gebruikt in ruimtes waar (nog) geen meubels staan.

Reviews

Recente reacties

Er is keurig schilderwerk afgeleverd tegen een eerlijke prijs en een goede kwaliteit! Betrouwbaar, zeer klantvriendelijk, afspraak is afspraak. Echt top en zeker aan te bevelen!

Familie Pieters

Professioneel, scherpe offerte, goede intake en vooral een aardige gast uit Vleuten. Mooi schilderwerk afgeleverd, heel strak. Uiterst behulpzaam en denkt met je mee. Flexibel als het nodig is. Administratief nette en goede afhandeling. Garantie op schilderwerk en goede kwalitatieve verf. Reageert alert op mail en vragen. Ik beveel Frenk zeker aan!

Luc Verstegen

Frenk heeft bij ons het buiten schilderwerk verzorgd. Wij hebben Frenk leren kennen als een echte vakman. Frenk levert hoge kwaliteit af. Wij zijn blij met het resultaat!

Kevin Baars

Kwaliteit en vriendelijk

Bart Teunissen

Schildersbedrijf Van den Breul

Neem vrijblijvend contact op

Werkzaam in Utrecht en omstreken

Of bel: 06-5790 9091