Buitenwerk

Schildersbedrijf Van den Breul

Van Den Breul

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is belangrijk voor het behoud van de waarde van uw woning. Het schilderwerk geeft uw huis niet alleen een mooie uitstraling, maar beschermt ook tegen weersinvloeden zoals zon en regen. Hierbij is het van belang dat dit vakkundig gebeurt; een goede voorbereiding, gronden, kwalitatieve verf en de juiste laagdikte verf. 

Professioneel aangebracht schilderwerk blijft 4 tot 5 jaar lang mooi. Na deze tijd zal het vervangen moeten worden door een nieuwe verflaag om de ondergronden te voorzien van een optimale bescherming. 
Het is raadzaam om het schilderwerk zowel binnen als buiten regelmatig na te lopen op gebreken en slijtage zoals blaasjes, scheurtjes of beschadigingen. Op deze manier kan het schilderwerk tijdig vernieuwd worden en zullen de kosten aanzienlijk lager liggen dan als het hout gerepareerd of vervangen moet worden. 

Reviews

Recente reacties

Wij hebben onlangs ons complete huis uit 1932 laten renoveren betreft het houtwerk aan de buitenkant. Frenk heeft goed en duidelijk advies gegeven, en heeft het perfect met liefde, en zichtbaar vakmanschap voorbewerkt en afgeschilderd. Wat op valt is dat Frenk pas stopt totdat het perfect is. Dit kom je nog weinig tegen. Kortom of het nu schilderwerk is voor een oud of een nieuw huis. Met dit schildersbedrijf zit je echt goed!! Ons huis staat er voor de komende jaren prachtig bij. Dit schildersbedrijf is een echte aanrader!!

Jan-Jaap Wijkhuizen

Kwaliteit en vriendelijk

Bart Teunissen

Professioneel, scherpe offerte, goede intake en vooral een aardige gast uit Vleuten. Mooi schilderwerk afgeleverd, heel strak. Uiterst behulpzaam en denkt met je mee. Flexibel als het nodig is. Administratief nette en goede afhandeling. Garantie op schilderwerk en goede kwalitatieve verf. Reageert alert op mail en vragen. Ik beveel Frenk zeker aan!

Luc Verstegen

Frenk heeft bij ons het buiten schilderwerk verzorgd. Wij hebben Frenk leren kennen als een echte vakman. Frenk levert hoge kwaliteit af. Wij zijn blij met het resultaat!

Kevin Baars

Er is keurig schilderwerk afgeleverd tegen een eerlijke prijs en een goede kwaliteit! Betrouwbaar, zeer klantvriendelijk, afspraak is afspraak. Echt top en zeker aan te bevelen!

Familie Pieters

Schildersbedrijf Van den Breul

Neem vrijblijvend contact op

Werkzaam in Vleuten, De Meern, Utrecht en omstreken

Of bel: 06-5790 9091